Moderatorzy: Tigana, Shadowmage, Vampdey, Achmed
Kato Starszy pisze:Tak z ciekawości, może ktoś czytał w oryginale - czy niewydane u nas "The Last Shadow" domyka serię? Bo im dalej w las, tym bardziej absurdalna się stawała z tego co pamiętam.
Shadowmage pisze:Na razie ukryłem newsa, bo to nie są finalne wersje.
Shedao Shai pisze:Zapewne sprzedaż tych sześciu tomów będzie decydująca. No i fakt, czy Prószyński odda kiedyś prawa do "Gry" i jej sequeli. Bo jak nie, to co zostaje? Dwie trylogie o inwazji robali, z czego druga od lat niedokończona. Mnie by ucieszyły te opowiadania i nowelka.
Bibi pisze:Z tą "połową" to mocno pojechałeś.
Izek Inge pisze: Z drugiej strony wolałbym Cardowi już żadnych pieniędzy nie dawać, bo to kawał buca.
Izek Inge pisze:Ja to bym chętniej przeczytał zakończenie "Alvina Stwórcy". Z drugiej strony wolałbym Cardowi już żadnych pieniędzy nie dawać, bo to kawał buca.
Ash pisze:Może nie jest lewakiem ale za to jest homofobem i rasistą tzn zatwardziałym mormonem
Lipaeug pisze:Można i to i to, nikt nie zabroni.
Lipaeug pisze:Tyle książek do przeczytania, że to dla mnie bez różnicy, a przynajmniej czuje się lepiej sam ze sobą.
Lipaeug pisze:Można i to i to, nikt nie zabroni.
nosiwoda pisze:czasem się nawet nie powinno.
A sam mormonizm to jest w ogóle mind=blown.
Fejsbukowicz pisze:Tak, nosiwoda, wiemy, że ty z tych, którzy by najchętniej za myślozbrodnie skazywali.
Fejsbukowicz pisze:My = wszyscy użytkownicy poza waszą toksyczną-hejtersko kilkuosobową kliką na portalu. Swoją drogą to fidel dostał bana, że taka cisza tutaj?
Fejsbukowicz pisze:Tak, nosiwoda, wiemy, że ty z tych, którzy by najchętniej za myślozbrodnie skazywali.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości