Moderatorzy: Tigana, Shadowmage, Vampdey, Achmed
Dziwnie piszesz "Sullivana".Cymrean pisze:Nie znalazłem cytatu od MAGa, ale któryś użytkownik pisał, że MAG już oficjalnie pisze o rezygnacji ze Swana.
Vramin pisze:Dziwnie piszesz "Sullivana".Cymrean pisze:Nie znalazłem cytatu od MAGa, ale któryś użytkownik pisał, że MAG już oficjalnie pisze o rezygnacji ze Swana.
Vramin pisze:Dziwnie piszesz "Sullivana".Cymrean pisze:Nie znalazłem cytatu od MAGa, ale któryś użytkownik pisał, że MAG już oficjalnie pisze o rezygnacji ze Swana.
Shedao Shai pisze:Cóż, skoro jakieś cięcia mają być, to ten autor jest wg. mnie na szczycie akceptowalnych strat
Cymrean pisze:Nie znalazłem cytatu od MAGa, ale któryś użytkownik pisał, że MAG już oficjalnie pisze o rezygnacji ze Swana.
Cymrean pisze:Shedao Shai pisze:Cóż, skoro jakieś cięcia mają być, to ten autor jest wg. mnie na szczycie akceptowalnych strat
Oceniając po samym 3 tomie to się zgadzam, ale chętnie bym poczytał więcej takich książek jak tom 1 z większym naciskiem na dochodzenia kryminalne, a wątek nadprzyrodzony/fantasy w tle jako drobny dodatek horroru do całości.
Whoresbane pisze:
Gdy AM mówił o rezygnacji z niektórych autorów to moim pierwszym typem był właśnie Swan
AM pisze:Rezygnacje będą dotyczyć tytułów/autorów, którzy towarzyszą nam od lat.
ASX76 pisze:AM pisze:Rezygnacje będą dotyczyć tytułów/autorów, którzy towarzyszą nam od lat.
Czy są szanse na wydanie "jednostrzałowców" w MAG-u: "The Lesser Dead" i "Those Across the River"?
AM pisze:Dla nas ta przygoda się skończyła, liczyliśmy na trylogię, a nie ryzyko jakiegoś niekończącego się projektu. Nie mamy miejsca na takie zabawy.
AM pisze:
Po pierwsze, zapraszam do naszych comiesięcznych aktualizacji na FB.
Po drugie, piszę o tym sporo, ale może w zbyt zawoalowany sposób... Biorąc pod uwagę miesięczną liczbę tytułów, priorytety, obsługę już wydanych serii, być może nigdy nie nastąpi moment, w którym będzie to możliwe.
Cymrean pisze:Ludzie na r/fantasy polecają Czarny Język i Dwa Ognie bardzo często, ale o istnieniu tych dwóch tytułów dopiero teraz się dowiedziałem (mimo że pisane mniej więcej w tym samym czasie co Dwa Ognie). Także może AM nie widzi w nich potencjału sprzedażowego.
Krzysiek pisze:Jeśli Buehlman faktycznie dobrze się sprzedaje a MAG odpuści to, pewno, weźmie go ktoś inny.
Jeszcze niedawno topór wisiał nad całą serią grozy a dziś już kupujecie do niej nowe książki
Amandi89 pisze:A co z Czarnym Pryzmatem? Będzie wznowienie książek Weeksa w nowej oprawie (liczę na twardą, bo tomy w miękkiej kiepsko wyglądają po przeczytaniu).
Denis E. Taylor, Brent Weeks, Jacqueline Carey, Scarlett St. Clair
Jesteśmy w trakcie podejmowania wielu decyzji dotyczących kontynuacji bądź rezygnacji i to jeszcze potrwa parę miesięcy.
ASX76 pisze:Krzysiek pisze:
Z wydawaniem książek w MAG-u i zmiennością wydawniczych szkiców jest... jak w "Porach roku" Vivaldiego, szczypta zachwytu, łyk cierpienia...
nosiwoda pisze:Głównym to jest Świat Książki, czyli Dressler. I faktycznie tam jest tylko ebook Dwu ogni, co dziwne.
tam zawsze można było znaleźć szybciej
Lipaeug pisze:Dziwne, ja kupowałem Dwa ognie w świecie książki, blisko premiery. Może po prostu się wyprzedała wszedzie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości