Vramin pisze:Do tego długo pracowałem jako inforobol we wsparciu usera i widzę duży opór materii przed korzystaniem z kontaktu.
No i czemu tak jest, jak myślisz?
Moderatorzy: Tigana, Shadowmage, Vampdey, Achmed
Vramin pisze:Do tego długo pracowałem jako inforobol we wsparciu usera i widzę duży opór materii przed korzystaniem z kontaktu.
Vramin pisze:Jawohl, Herr Historiker! Ostateczne rozwiązanie kwestii problemy stwarzającej księgarni jest słuszne und in ordnung! Jeden historyk, jedna księgarnia, cztery książki!
historyk pisze:Vramin pisze:Jawohl, Herr Historiker! Ostateczne rozwiązanie kwestii problemy stwarzającej księgarni jest słuszne und in ordnung! Jeden historyk, jedna księgarnia, cztery książki!
Mogę wyłączyć komputer - dziś już nic glupszego nie przeczytam.
Shedao Shai pisze:Vramin pisze:Do tego długo pracowałem jako inforobol we wsparciu usera i widzę duży opór materii przed korzystaniem z kontaktu.
Shedao Shai pisze:Wyobrażam sobie, że jak widzisz wiatrak, to wyciągasz kopię i szukasz konia
asymon pisze:Shedao Shai pisze:Vramin pisze:Do tego długo pracowałem jako inforobol we wsparciu usera i widzę duży opór materii przed korzystaniem z kontaktu.
Bo to niewiele zmienia?
Jako stary ewangelista ebookowy, członek wrzaskliwej mniejszości, regularnie piszę maile na adres kindle-feedback@amazon.com, gdzie proszą żeby wrzucać propozycje zmian
Shedao Shai pisze:Pisanie maili do Amazona z feedbackiem?
Wyobrażam sobie, że jak widzisz wiatrak, to wyciągasz kopię i szukasz konia
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 29 gości