kurp pisze:Na Empiku 3za2.
Spory wybór i ceny liczone nie od okładkowej, więc wychodzi naprawdę nieźle.
Dzięki, nie zauważyłem. I skorzystałem.
Moderatorzy: Vampdey, Tigana, Shadowmage, Achmed
kurp pisze:Na Empiku 3za2.
Spory wybór i ceny liczone nie od okładkowej, więc wychodzi naprawdę nieźle.
Janusz S. pisze:Dziś o wrażeniach z promocji EMPIKOWEJ.
Radośnie zamówiłem jedną trylogię z obniżką i nawet było to opłacalne cenowo, chociaż nie jakoś oszałamiająco. Po otwarci paczki okazało się, że nie ma w niej paragonu ani faktury a dwie z trzech książek to egzemplarze poekspozycjne z pożółkłymi stronami i naklejkami cenowymi "zdobiącymi" okładki. Reklamacji z konta nie mogłem wysłać, bo paczka dalej figuruje jako nieodebrana. Paragonu nie mam więc do salonu chyba nie ma po co iść. Napisałem do nich i chyba jutro wszystko odeślę.
I zrobię sobie kolejną kilkuletnią przerwę od zakupów w (...) empiku. Czego i Wam życzę.
Janusz S. pisze:Dziś o wrażeniach z promocji EMPIKOWEJ.
Radośnie zamówiłem jedną trylogię z obniżką i nawet było to opłacalne cenowo, chociaż nie jakoś oszałamiająco. Po otwarci paczki okazało się, że nie ma w niej paragonu ani faktury [...] Reklamacji z konta nie mogłem wysłać, bo paczka dalej figuruje jako nieodebrana. Paragonu nie mam więc do salonu chyba nie ma po co iść. Napisałem do nich i chyba jutro wszystko odeślę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości