Hmm... Własnie jestem świerzo po obejrzeniu Wolf's Rain
Hmm... NIe wiem co o tym sadzic, dziwne zakonczenie, ale za to piekne slowa Darcia na koniec

(ci co widzieli, to wiedza) Jest to moim zdaniem, podsumowanie calej serii...
Bardzo wqrwily mnie te 4 odcinki z powtorkami... Nie wiem jaki sens jest w powtarzaniu tych samych faktow z innych perspektyw po 14 odcinkach.... Wspolczuje tym co to sciagali.... Ja bym sie chyba pochlastal
Co do muzyki... no jak to juz Lechu stwierdzil, nie do konca sie da tego sluchac... Uwazam, ze pod tym wzgledem, soundtrack jest podobny do Triguna... Poprostu kilka dobrych piosenek i nic wiecej...
No oczywiscie swietnie pasuje jako tlo do Anime !
Ending poprostu jest swietny

Jedna z moich ulubionych piosenek. Bardzo klimatyczna
No nic... kreska.. Znow powtorze, to ze nie jestem znawca, ale nie do konca podobal mi sie sposob w jaki zostaly one narysowane... Jakos dziwnie mi sie to ogladalo... Oczywiscie reszta na zajebistym poziomie !
Fabula: No przyznac trzeba, ze jest to pomysl bardzo prosty, ale za to strasznie dopracowany... Niby chodzii tylko o szukanie raju... juz chyba w 6 odcinku znajduja upragniony "kwiat" ktory ma ich poprowadzic do raju... A tu sie nagle wszystko sypie... Jakas wojna miedzy rodami straozytnymi... Ludzie gina... Emigruja... A wszystko przez Raj...
Nie spodziewalem sie, ze w tej (na pierwszy rzut oka) banalnej historyjce, tak sie to zamiesza
No panowie, w ankiecie, zaznaczylem Cheze... Jakos od samego pocztku ta postac mnie urzekla
Trzeba tu przyznac, ze postacie sa pieknie wykreowane (nie chodzi mi o kreske) Poprostu kazda ma cos za co da sie ja lubic... Nawet zle charaktery da sie lubic... Poprostu kazdy ma jakies doswiadczenia za sobai kazdy ma swoje zdanie
Poprostu dla mnie super !
No nic, to wszystko

Z niecierpliwoscia czekam na OVA